Szállás

Fekete Gólya Porta

Vendégház 5350 Tiszafüred, Iskola út 7. https://feketegolya.eu/
Igen +36 30 469 9483 @feketegolya
Nem [email protected] @feketegolyaporta
Szolgáltatások: Jacuzzi Játszótér Reggeli Masszázs Sporteszközök
További képek

KisGólyák

A Fekete Gólya Portán 2 KisGólya apartman található, amelyet egy fedett közösségi tér választ el (vagy köt össze, ha arra van szükség). Az épület őrzi a Tisza-tó körüli parasztházak építésének hagyományait, amelyekből már Tiszafüreden is kevés van. A tradicionális alföldi stílusú Fekete Gólya apartmanok 2008-ban hagyományos technikával, vályogtéglából épültek, fagerendás menyezettel, tornáccal, kontyolt tetővel, ónémet stílusú ablakokkal. A déli tájolásnak köszönhetően az apartmanok nagyon világosak, de a közel 60 cm vastag vályogfalak még nyáron is biztosítják a kellemes benti klímát (a meleg nyarak miatt 2018-ban mindkét apartmant felszereltük légkondicionálóval). 2021 februárjától mindkét apartmanhoz saját jakuzzi tartozik, az egyik a teraszon, a másik a ház végében elszeparáltan található.

Gólya XL

2020. júniusától a Fekete Gólya Porta kiegészül a szomszéd házzal. Ez a ház is szintén hagyományos technikával épült 3 évvel korábban, mint a Gólya. Három szobával, két fürdőszobával, nappalival (csodás cserépkályhával), felszerelt konyhával, kerti sütögetővel, játszótérrel, privát kerttel rendelkezik. Kedvetekért felszereltük klímával és egy 6 fős jakuzzival :). Neve Gólya XL, hiszen 9 fő befogadására is alkalmas.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket:

A téli vidék nyugalmára leltünk ezekben a modern parasztházakban
Ha tornácos házat keresel, de nem szeretnél lemondani a modern kényelemről, akkor a Fekete Gólya Portát neked találták ki.
Elolvasom

Szeretne bekerülni a Roadster Select adatbázisba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot adatai megadásával, és kollégáink keresni fogják ajánlatunkkal!