Szállás

LUA Resort ***** Balatonfüred

Hotel 8230 Balatonfüred, Anna stny. 5 https://luaresort.com/
Igen +36 87 512 500 @luaresort
Igen [email protected] @luaresort
Szolgáltatások: Étterem Wellness Rooftop bar Edzőterem
További képek

2022-es nyitása óta a LUA Resort ötcsillagos luxust és felnőttbarát elvonulást kínál Balatonfüreden a kozmopolita környezetet és minőségi feltöltődést kereső vendégeinek. A Balatonfüred új kikötője előtt álló szállodában a jólét jólléttel párosul, a koncepciójuk a tudatosság és a luxus metszéspontjában található. Így a legmagasabb minőségű élmények, az egészséges életmód és a környezettudatosság egymás mellett kompromisszum mentesen férnek meg. 

A LUA Resort ***** és LUA Boutique RoomZ 81 szobájával és 14 lakosztályával ideális környezet a visszavonulásra és zavartalan pihenésre. Rendezvénytereinek, és közvetlen vízparti elhelyezkedésének köszönhetően kiváló helyszíne tud lenni akár a szerelmesek nagy napjának, akár több napos céges rendezvényeknek is.

A LUA Spa belső panorámás élménymedencével, pezsgőfürdővel, egy külső fűtött medencével és lebegőkabinnal várja a látogatókat, ezen kívül finn, infra, bioszauna, valamint gőzkabin szolgálja a testi-lelki megújulást. A Spa-ban elérhető masszázsok, test- és arckezelések között kiemelt szerepet töltenek be a nagy presztízsű Omorovicza rituálék. 

A Balaton-felvidék méltán ismert gasztronómiájáról, a hotel NOON névre keresztelt bárja és étterme, pedig Michelin-ajánlással is rendelkezik. Letisztult enteriőrrel, minőségi alapanyagokkal, modern technológiával, fenntarthatóan kínálnak könnyed, nemzetközi ételsort és izgalmas italokat.

A hétköznapokon is különleges szobaajánlatokkal csábító hotel a jó idő beköszöntével tökéletes kiindulópontja lehet egy kirándulással és felfedezéssel töltött aktív elvonulásnak. A LUA elektromos eszközparkja vespákkal, rollerekkel, kerékpárokkal és hajókkal áll a vendégek rendelkezésére, míg rossz idő esetén a szállodában olyan nem mindennapi programokat lehet kipróbálni, mint az élményfestés, barista workshop vagy a smink tanácsadás.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket:

Felelős hedonizmus és fenntartható luxus a Balaton partján - LUA Resort
Lélekemelő luxus Balatonfüred párját ritkítóan szép környezetében. Ezt a helyet látni kell!
Elolvasom
Mutatjuk, hol tartsd meg álmaid esküvőjét
Nem kell tovább keresni a tökéletest.
Elolvasom
A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen
Elolvasom

Szeretne bekerülni a Roadster Select adatbázisba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot adatai megadásával, és kollégáink keresni fogják ajánlatunkkal!