Szállás

Sirius Hotel

Hotel 8360 Keszthely, Mikus Gyula sétány 8. https://siriushotel.hu/
Igen +36 83 889 120 @siriushotelkeszthely
Nem [email protected] @siriushotelkeszthel
Szolgáltatások: Étterem Wellness
További képek

Keszthely legújabb ****superior szállodája a Sirius Hotel közvetlenül a Balaton partján káprázatos kilátással, egyedi építészeti megoldásokkal és különleges designnal rendelkezik a prémium minőségű szolgáltatásokon túl.  A hotel elegáns lobby recepcióval és Capella bárral, SunRise étteremmel, szemet gyönyörködtető panorámával, FineBistro a’la carte étkezési lehetőséggel, sokszínű spa és wellness kínálattal, megannyi aktív kikapcsolódási lehetősséggel várja a pihenni vágyó Vendégeit. Játszószoba kicsiknek, Fun Corner – szórakoztató övezet a nagyobb generációknak, Wellness Bár étel és italkínálattal, játszótér és saját kert biztosítja a meghitt feltöltődést.

A ZAVARTALAN PIHENÉS GARANTÁLT

A szálloda 128 impozáns, terasszal ellátott elegánsan berendezett szobája közül mindenki megtalálja a maga elképzeléseinek megfelelőt. Nagyobb társaságok összekötő ajtós szobákat is tudnak foglalni, aki pedig még magasabb szintre szeretné emelni a pihenést, annak exkluzív lakosztályaik egyikét ajánlják.

TESTI – LELKI FELTÖLTŐDÉS A VIZEK ÖLELÉSÉBEN

Feledkezzen meg az időről és merüljön el a szálloda 1500 m 2  alapterületű Spa és Wellness szolgáltatásiban. Sokszínű medencevilág kínálatuk között mindenki megtalálhatja a maga elképzeléseinek megfelelőt. Fedezze fel Ön is a szállodában található 7 medencét és 10 szaunaattrakciót. Sütkérezzen a külső medencében vagy relaxáljon különböző élménymedencéik egyikében, esetleg lazuljon egy koktél társaságában a Spa területén található Wave bárban. A testi lelki feltöltődést még magasabb szintre emelve, élvezze a szemet gyönyörködtető kilátást a külső panorámás szaunában vagy csobbanjon bele közvetlenül a Balatonba a szálloda saját stégjéről.

GASZTRONÓMIA

Kényeztesse ízlelőbimbóit az örökpanorámás SunRise étteremben, ahol bőséges reggeli mellé napfelkeltét szolgálnak fel. Napközben engedjen kulináris élvezeteknek élményeknek és töltsön el egy romantikus ebédet a FineBistro vonalat képviselő a’la carte ételkínálatból, melyben a francia konyha világa kiegészítve a klasszikus magyar konyha stílusjegyeivel tárul Vendégei elé. Capella bárukban különböző testes, zamatos bor, illetve frissítő koktélkínálattal várják Vendégeiket.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket:

Rápihennél az ünnepekre? Mutatunk három hotelt, ahol teljesen kisimul a lélek
Ha már elkezdtük tervezni a két ünnep közötti utazást, esetleg még a nagy karácsonyi készülődés előtt szusszannánk egyet: ezen a három helyen könnyen elfelejthetjük a gondokat.
Elolvasom

Szeretne bekerülni a Roadster Select adatbázisba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot adatai megadásával, és kollégáink keresni fogják ajánlatunkkal!