Szállás

Greenfield Hotel

Hotel 9740 Bükfürdő, Golf út 4. https://greenfieldhotel.hu/
Nem +36 94 801 600 @greenfieldhotel
Nem [email protected] @greenfieldhotel
Szolgáltatások: Étterem Rendezvények Wellness Golf Masszázs Bowling
További képek

Köszöntjük Önt a pihentető kikapcsolódás, a wellness és a golf otthonában, a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában, melyben 207 minden igényt kielégítő teljesen felújított szoba, gyönyörűen karbantartott 18 lyukú championship golfpálya és 100 hektáros park várja az ide érkező pihenni vágyó vendégeket.

A testi-lelki megújulást és feltöltődést a szauna-világban megtalálható számtalan különböző attrakció, gyógy & szépítő kezelés biztosítja. A 3500 m2-es, exkluzív fürdő- és wellnessközpontban, melynek része 1 fűtött szabadtéri medence, 6 beltéri medence (köztük 2 élménymedence, két saját termálvízzel feltöltött medence, egy 20 méter hosszú sportmedence és egy babamedence vízi kalandelemekkel), valamint egy egész évben elérhető 10m-es toronyból induló csúszda is a spa komplexum része.

A szálloda számos szórakozási lehetőséget kínál, beleértve a hotel szórakoztatóközpontjában megtalálható bowlingot, billiardot, darts-ot, golf és sportszimulátort, valamint asztaliteniszt és kerékpárkölcsönzést is.  A pihenés és kikapcsolódás széles skáláját kínálják minden korosztály számára, ha aktívan töltenék szabadságukat akkor válasszák a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodáját és fedezzék fel a környék látnivalóit akár két keréken is.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket:

Rápihennél az ünnepekre? Mutatunk három hotelt, ahol teljesen kisimul a lélek
Ha már elkezdtük tervezni a két ünnep közötti utazást, esetleg még a nagy karácsonyi készülődés előtt szusszannánk egyet: ezen a három helyen könnyen elfelejthetjük a gondokat.
Elolvasom

Szeretne bekerülni a Roadster Select adatbázisba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot adatai megadásával, és kollégáink keresni fogják ajánlatunkkal!