Szállás

Chalet for you

Vendégház 3559 Répáshuta, Rákóczi út 17 https://chaletforyou.com/
Nem +36301395359 @chaletforyou
Igen [email protected] @chaletforyou
Szolgáltatások: Szauna Reggeli Faház jakuzzi Erdő
További képek

CHALET FOR YOU

Alpesi hütte hangulat Budapesttől 2 órás autóútra! Ha igazán elvonulós, kettesben eltöltött pár napra vágytok, a Bükki Nemzeti Park szívében Répáshután (Lillafüredtől 15 km-re) fél hektáros területen épült exkluzív minőségű gerendaházainkban minden adott a hegyvidéki privát wellness élményhez. A félhektáros természetvédelmi területen bükkerdő és fenyveserdő ölelésében található 2 egyedi berendezésű faházban igazán feltöltődhettek, lelassulhattok a hétköznapi rohanásból.

Répáshuta, e mesébe illő hegyi falu egy hosszú völgyben, a tengerszint felett 600 méteres magasságban helyezkedik el. Ennek a pici falucskának az egyik végében az erdő szélén egy lejtős hegyoldalban épült meg a Chalet for You névre hallgató 2 gerendaház és egy különálló panorámás finn szaunaház.

A Chalet for You vendégházakat maximum 2 személyre terveztük: párok, szülők, barátok pihenésére, romantikus kikapcsolódására, feltöltődésére alakítottuk ki.

Ahogy a Bükki Nemzeti Park, így a falu is a Csillagoségbolt-Park része, azaz kivételesen alacsony a fényszennyezettség. Az élmény része a házakhoz tartozó privát jacuzzi, ahonnan esténként akár egy üveg bor (a ház ajándéka) társaságában a csillagos eget is megcsodálhatjátok és a telek legmagasabb pontjára épült finn szaunaház. A gerendaházakból és a szaunaházból páratlan kilátás nyílik a völgyben megbúvó falura, hegyekre.

Mire felébredtek, minőségi házi alapanyagokból álló bőséges reggelivel teli kosár vár benneteket.

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen a környéken számos tanösvény és túraútvonal található, valamint a 20 perc autóútra fekvő Lillafüred nyújt további izgalmas programlehetőségeket. A Bükki Csillagda a chalet-tól 1 km-re található és egy kényelmes sétával érhető el. A faházakban társasjátékokat, kártyákat, magazinokat, pár nap alatt kiolvasható könyveket is találtok, illetve full HD TV-n Netflix mozifilmekkel zárhatjátok a napot.

Kedvezményes hétköznapokra vonatkozó csomagajánlatainkat keressétek a honlapunkon a „csomagajánlataink” link alatt.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket:

Szeretne bekerülni a Roadster Select adatbázisba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot adatai megadásával, és kollégáink keresni fogják ajánlatunkkal!