Szállás

Botanica

Hotel 2735 Dánszentmiklós, Nyárfa utca 57. https://botanica.hu/
Nem +36 70 967 6251 @
Nem [email protected] @
Szolgáltatások: Étterem Rendezvények Menedce Fürdőliget
További képek

A Botanica egyedi atmoszféráját a tradicionális és nyugodt vidéki környezetnek és a természet közelségének köszönheti. Az egykori Plósz kastély parkjának részeként változatos növény és madárvilág jellemzi hatalmas parkunkat. Ez a természetesség és nyugalom kétszintes szálláshelyünk belső tereiben is visszaköszön. Az egyedi, kézzel készített bútorok, a gondosan válogatott, izgalmas kiegészítők, a könnyed tapintású anyagok és természetes színek teszik felejthetetlenné a nálunk töltött napokat.

Hotel

A Botanicában 13 egyedi stílusú kétágyas és franciaágyas szobával várjuk vendégeinket, így 26 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség. Pótágyazással ez a szám akár 32 főre is növelhető a családias hangulat megtartása mellett.
Kevesen ismerik a vidéki szállásunk történetének azt az izgalmas korszakát, amikor egy asztalos műhely üzemelt a falai között. Az akkor megálmodott és újragondolt bútorok mai szobáinkat díszítik, amelyek szinte minden darabja a helyszínen kézzel készült.

Mindegyik szoba tölgyfa padlóburkolatú, fürdőszobáik izgalmas stíulsú cementlapokkal burkoltak. A szobák berendezése egyedi, minden szobában más és más ágy és bútor található, antik szekrénnyel és komóddal. A szőnyegek színezett patchwork, török, perzsa és kilim szőnyegek.
Az ágyak, ágykeretek új készítésűek, tömörfából készültek, a matracok kiváló minőségű rugós matracok. Az ágynemű Billerbeck, középmeleg paplanokból, egy toll és egy allergénmentes műanyagtöltetű párnából áll.

Fürdőliget

Fürdőligetünkben mindenki megtalálja azt a nyugalmat és kikapcsolódást, amelyre már olyan régóta vágyik. Ebben az ősfákkal ölelt környezetben kapott helyet kristálytiszta vizű kültéri medencénk, jakuzzikkal, napozóágyakkal körülvéve. A wellness épületünkben pedig szauna és különféle masszázs szolgáltatások segítik vendégeink kikapcsolódását.

Gasztronómia

Munk Tamás séfünk és csapata gondoskodik arról, hogy a 6 fogásos degusztációs menük látványukban és ízvilágukban is felejthetetlen élményt nyújtsanak vendégeinknek. Gasztronómiai különlegességeink kulcsszerepet töltenek be a nálunk tartott családi és céges rendezvények, valamint esküvők során is.

Olvasd el kapcsolódó cikkünket:

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel
A családi vállalkozásként működő hotel étterme idén felkerült a Michelin által ajánlott éttermek listájára.
Elolvasom

Szeretne bekerülni a Roadster Select adatbázisba?

Vegye fel velünk a kapcsolatot adatai megadásával, és kollégáink keresni fogják ajánlatunkkal!